DJ La Fuente

DJ La Fuente

DJ La Fuente, o.a. bekend van zijn tophit ‘I Want You’, is een Nederlandse diskjockey, muziekproducent, en wat velen niet weten: hockeycoach. Met zijn enthousiasme, liefde voor sporten en pure passie past hij perfect bij O2Life!

Sinds het voorjaar van 2022 mogen wij La Fuente niet alleen onze ambassadeur noemen, maar is hij ook actieve en betrokken partner van O2Life.

Pien Sanders

Pien Sanders

Pien Sanders is een Nederlands hockeyster, zij werd in 2017 uitgeroepen tot de talentvolste speelster onder de 21 jaar.  Als je aan Pien vraagt wat zij belangrijk vindt, is haar antwoord: “Lekker plezier hebben in hockey en gewoon keihard werken.”

Dat is nou juist wat wij zo leuk vinden aan Pien! Gepassioneerd, outgoing, sportief: dit zijn woorden die zowel Pien als O2Life perfect omschrijven. Dat is waarom Pien zo goed als ambassadeur bij O2Life past.

Koen Bijen

Koen Bijen

Koen Bijen is als spits bij HC Den Bosch Heren 1 een bepalende speler. Bij deze club kreeg hij zijn uitnodiging om te spelen voor Oranje, waar hij heeft bijgedragen aan het brons dat op het WK begin 2023 werd gewonnen.

Als energieke hockeyer, met een natuurlijke aanleg voor scoren, is hij een perfecte match als ambassadeur bij O2Life!

PSV

PSV

Met trots zijn wij met ingang van voetbalseizoen 2023-2024 Local Business Partner van PSV!

De belofte van PSV, Dare to be, sluit naadloos aan bij de overtuiging van O2Life, Life to the Fullest!
Dit is precies waarom het zo passend is om ons bij deze club aan te sluiten. Twee organisaties met passie en enthousiasme voor wat ze doen: de ideale basis voor een samenwerking.

HC Den Bosch Dames 1

HC Den Bosch Dames 1

Sinds het najaar van 2022 zijn wij zilversponsor van HockeyClub Den Bosch Dames 1. Met 21 landstitels in de laatste 25 seizoenen moge duidelijk zijn dat dit team één ding goed begrijpt, en dat is knallen!