WERKEN BIJ


Vacature Rayonmanager, Zuidholland/Utrecht

Word een deel van Future Drinks – Life to the Fullest

Wil je een baan met veel vrijheid? Ben je enthousiast, resultaatgericht en ga je altijd voor het maximale? Vind je het daarnaast leuk om met targets te werken en alleen op pad te gaan? Wil je onderdeel zijn van het snelgroeiende merk O2 life? Lees dan snel verder.

 

Hoe ziet je dag eruit?

Als Rayonmanager is geen dag hetzelfde. Je benadert potentiële nieuwe klanten en bestaande klanten voor de verkoop van O2 Life en Vitamize. Je bezoekt met name sportclubs, benzinestations, horecagelegenheden en zelfstandige supermarkten. Met interessante acties en jouw overtuigingskracht zorg jij ervoor dat er nieuwe verkooppunten worden gecreëerd. Jouw streven is om van elke onderneming binnen jouw regio een verkooppunt van Future Drinks te maken.

Je biedt hun de juiste service en voorziet ze van de laatste acties en POS-materialen. Om je succesvol te laten zijn helpen we door het assortiment uit te breiden en te bouwen aan de bekendheid en het imago van O2Life. Dat doen we o.a. door een samenwerking met influencers als DJ La Fuente, topsporters als Pien Sanders en Koen Bijen en het dames 1 hockeyteam van Den Bosch.
Een werkomgeving to the fullest!

Future Drinks heeft de ambitie om een sterk groeiend merk te zijn met een positieve impact op de wereld. We ondersteunen met onze merken een gezonde levensstijl en middels diverse maatschappelijke projecten streven naar een netto positieve co2 footprint.

Dus, wil jij dagelijks werken voor een leuk, sterk groeiend merk waar duurzaamheid en maatschappelijke impact hoog in het vaandel staan? Kijk dan snel of je je kunt vinden in onderstaande punten, en solliciteer direct!

Herken jij je hierin?

– Je bent woonachtig in regio Zuid-Holland
– Je bent in het bezit van een rijbewijs.
– Je hebt ervaring in de sales of buitendienst (OOH is een pré)

Wat krijg je?

– Een auto van de zaak en niet zomaar 1, namelijk een duurzame Volkswagen ID3;
– Een tablet en telefoon van de zaak;
– Een leuk salaris o.b.v. 28-32 uur, aangevuld met kwartaalbonus
25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
– 8% vakantiegeld over je salaris;
– Een baan met doorgroeimogelijkheden;
Opleiding en coaching on the job op sales, persoonlijk gedrag.

We kijken uit naar je gemotiveerde sollicitatie vergezeld van een actueel CV. Let’s go!