SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

Wij vinden het belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Voor iedere fles 02Life geven we daarom 5 liter schoon drinkwater aan mensen in landen waar dat hard nodig is. Hiervoor werken we samen met Made Blue.

GEZONDE LEVENSSTIJL

GEZONDE LEVENSSTIJL

We houden van een bewust en actief leven. We sporten, letten op ons eten en drinken en halen uit ons leven wat er in zit. Daarom bedachten we O2life met extra vitamines, minder calorieën, lekkere smaak en superdorstlessend door de extra zuurstof!

FRISSE FLESSEN EN EEN SCHONE WERELD

FRISSE FLESSEN EN EEN SCHONE WERELD

De flessen van O2life zijn voor een groot deel gemaakt van gerecycled pet (r-pet). Daar komt bij dat door het statiegeldsysteem, 95% van de flessen weer terugkomt en kunnen we het materiaal weer gebruiken om schone en frisse flessen van te maken. Zo werken we het zwerfaval weg en belasten we de aarde minder.

MEER O2, MINDER CO2

MEER O2, MINDER CO2

O2life krijgt steeds meer fans en daar worden we blij van. Waar we ook blij van worden is dat onze medewerkers allemaal elektrisch rijden. Om ook onze productie en transport duurzamer te maken rijden onze vrachtwagens steeds meer op BIO-LNG. Dat geeft 99,8% minder CO2 uitstoot en is ook nog eens 75% stiller. Met deze aanpak willen we ons steentje bijdragen aan het verlagen van de CO2 uitstoot. Dus meer O2 en minder CO2!

Jij een O2Life, zij 5 liter schoon drinkwater

Wij vinden het belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Voor iedere fles 02Life die we verkopen, geven we daarom 5 liter schoon drinkwater aan mensen in landen waar dat hard nodig is, zoals Kenia, Bangladesh, Ethiopië en Indonesië. Hiervoor werken we samen met Made Blue. Kijk maar eens op hun website wat voor geweldige dingen ze allemaal doen! Doe je mee?