SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

Wij vinden het belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Voor iedere fles O2Life geven we daarom 5 liter schoon drinkwater aan mensen in landen waar dat hard nodig is. Hiervoor werken we samen met Made Blue.

THE ENVIRA AMAZONIA PROJECT

THE ENVIRA AMAZONIA PROJECT

Een duurzame toekomst is een van onze belangrijkste doelen. Om dit doel concreet te maken, zijn we een samenwerking aangegaan met The Green Branch om een project van hen te ondersteunen.
Dit project is The Envira Amazonia Project, waarbij het regenwoud in Brazilië wordt beschermd. Hiermee zorgen we dat tig plaatselijke vogelsoorten en meerdere bedreigde boomsoorten hun veilige thuis behouden.
Dankzij dit project steunen we ook 5 van de 17 Sustainable Development Goals van de VN: want om Life to the Fullest te leven, moeten we wél de toekomst ervan verzekeren.

GEZONDE LEVENSSTIJL

GEZONDE LEVENSSTIJL

We houden van een bewust en actief leven. We sporten, letten op ons eten en drinken en halen uit ons leven wat er in zit. Daarom bedachten we O2Life met extra vitamines, minder calorieën, lekkere smaak en superdorstlessend door de extra zuurstof!

FRISSE FLESSEN EN EEN SCHONE WERELD

FRISSE FLESSEN EN EEN SCHONE WERELD

De flessen van O2Life zijn voor een groot deel gemaakt van gerecycled PET (r-PET). Daar komt bij dat door het statiegeldsysteem, 95% van de flessen weer terugkomt en kunnen we het materiaal weer gebruiken om schone en frisse flessen van te maken. Zo werken we het zwerfaval weg en belasten we de aarde minder.

MEER O2, MINDER CO2

MEER O2, MINDER CO2

O2Life krijgt steeds meer fans en daar worden we blij van. Waar we ook blij van worden is dat onze medewerkers allemaal elektrisch rijden. Om ook onze productie en transport duurzamer te maken rijden onze vrachtwagens steeds meer op BIO-LNG. Dat geeft 99,8% minder CO2 uitstoot en is ook nog eens 75% stiller. Met deze aanpak willen we ons steentje bijdragen aan het verlagen van de CO2 uitstoot. Dus meer O2 en minder CO2!

Jij een O2Life, zij 5 liter schoon drinkwater

Wij vinden het belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Voor iedere fles 02Life die we verkopen, geven we daarom 5 liter schoon drinkwater aan mensen in landen waar dat hard nodig is, zoals Kenia, Bangladesh, Ethiopië en Indonesië. Hiervoor werken we samen met Made Blue. Kijk maar eens op hun website wat voor geweldige dingen ze allemaal doen! Doe je mee?