Take your parachute and jump!

Met wie durf jij het aan?

Vanaf september maak je bij O2Life kans op een Tandemsprong (parachutesprong) voor 2 personen. De actie is te vinden op social media en je kan op 2 manieren meedoen, namelijk op Instragram of op Facebook.

glyph-logo_may2016_200 Instagram

Laat ons via #O2Lifemoment #jump op Instagram zien wat jouw O2Life moment is. Onderweg in de trein? Na het sporten? Tijdens het bungyjumpen of juist als dorstlesser na een avondje stappen? Laat het ons zien op instagram en wellicht win jij met je vriend(in) een van de tandemsprongen uit het vliegtuig.

facebook-solidFacebook

Wil je juist graag met die ene speciale persoon springen en deze unieke ervaring juist met hem of haar delen? Ga dan naar www.facebook.com/o2life en tag deze persoon en laat ons weten waarom je dit juist hem of haar wil doen.

Wat kan je winnen?

Let op! je hebt de kans dat je snel de lucht in gaat en….dat we, in overleg met jou, je vriend (in) verrassen om mee te gaan springen. Durft hij/zij het aan?

Ben je jonger dan 18 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders om te gaan parachutespringen. Deelname vanaf 16 jaar (16,17 jaar heb je uiteraard toestemming nodig van je ouders om te gaan parachutespringen)

Stuur dus snel in op Facebook of Instagram!